Buhaj

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sezóna na sínusoide

Časť prvá
Sezóna 2012/2013 patrí u mňa k tým vydarenejším sezónam. No spočiatku to vyzeralo na úplný prepadák. Prvý pojazd v sezóne bol plánovaný v polke decembra za kupóny do našich tatranských lyžiarskych stredísk. 3-denná lyžovačka sa mala začať lyžovačkou v Tatranskej Lomnici a zvyšné dva dni mali patriť zjazdovkám v Jasnej. Po troj hodinovej ceste do Tatranskej Lomnice a po komplikovanom obúvaní do lyžiarok sme zistili, že kvôli silnému vetru a zľadovatelým zjazdovkám nemôžu lanovky spustiť. S malou nádejou, že si prvú lyžovačku užijeme v Jasnej naša cesta pokračovala do Nízkych Tatier. No vyčínajúca víchrica a totálny chaos na preplnených parkoviskách nás prinútili sa ísť ubytovať a skúsiť šťastie nasledujúce dva dni v Jasnej. Na druhý deň sa počasie ukľudnilo a zotrvalo takto celý víkend. Neupraveným zjazdovkám som neodolal a kvôli nedostatku snehu som aj pekne označkoval skĺznicu. Avšak za tie pojazdy to stálo.

Sezóna 2012/2013 | stály odkaz

Komentáre

  1. Asi toho moc nevíš o sinusoidách,
    ani o statisících lidí, co se nemohou ubytovat z důvodu namrznutejch sjezdovek. Ale kdyby jsi moc chtěl, vzal bycj Tě na tůru, po která by jsi byl rád, že se můeš zaházet sněhem. Nekecám, zeptej se na mně. Taky mi to nevěřili)))) Ahoj, milionáři
    publikované: 07.03.2013 14:29:14 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Zdravím ťa Mito.
    Tie goniometrické funkcie mi moc nejdú to sa priznám. No ale graf sínusoidy poznám a tak nejako sa vyvijala aj moja sezóna. Bolo obdobie keď som prežíval najkrajšie lyžovačky v živote, ale aj obdobie kedy som myslel že už v živote na žiadnu lyžovačku nepôjdem. K tomu ubytovaniu. Ubytovanie sme už mali vopred vybavené na celý víkend, keďže od Tatier to máme dosť ďaleko. Bol to obyčajný privát za 8€ na noc.
    publikované: 11.03.2013 13:47:11 | autor: buhaj (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014